Bildbeartning sker, kan ta upp till 60 sekunder

-
25% Rabatt & Gratis frakt
Canvastavlor med valfria mått!
Över 75 000 besökare

Inspiration av canvas foto, från våra kunder
Montera Själv
Montera duk på kilram
<- 5 enkla stegJag är så jäkla nöjd. Tavlan passar grymt bra i vår hall! Det blir en perfekt ögonfångare och en snygg kontrast mot de ljusa väggarna.

MVH. Adaras.se
Vill tacka för ert kundbemötande och goda service. Snabb leverans och riktigt nöjd med resultatet.

/Johan
Beställde flera tavlor till ett event. Väldigt smidigt och enkelt! Rekommenderas

Pålitligt Svenskt företag! // Daniel
Bättre tror jag inte det kan bli! Valet föll hos Canvas of Sweden, enbart för priset, fri frakt & rabatten. Räkna man efter så är de billigare än många andra och toppen kvalitet! // Tobbe
Beställde i måndags och de hann komma redan fredag förmiddagen! De blev väldigt bra och er service har varit slående. Idag har jag inflyttningsfest i min lägenhet och väggarna kommer prydas av 1.5m*1m tavlor , en på min bil och en från en segelsemester. Tack igen! Ni levererade över förväntan, tänk om fler kunde ha det som mål!!!

// Robert
Bra kvalitet, bra service och bra pris - kan inget annat än att rekommendera Canvas of Sweden.

Hälsningar
// Vendator AB
Beställde några bilder på mina syskonbarn & hamnade av slump på Canvas of Sweden. Det blev skitsnygg och jag är super nöjd med den. Jag kommer definitiv att beställa fler tavlor från Canvas of Sweden.

Skitsnyggt! // Amanda
Vi är väldigt nöjda med resultatet och tavlorna hänger nu uppe och har fått jättepositiva omdömen.

//Skövde Kommun
Köpte denna tavla till min fästmö i julklapp och jag har aldrig sett henne så nöjd! (Hennes hundar + torp) Mycket personlig och älskad bild.

Mvh/M&M
Vi tycker att leveransen var jätte snabb och hur bra som helst! Tavlan var mycket finare än vad vi hade förväntat oss, & snabba svar när man skickar mejl! :)

//Systrarna Backström
Super Nöjd med mina tavlor! Riktigt bra kvalitet & imponerande. Plus i kanten till gratis frakt samt bra priser. Rekommenderas till alla! // Isak
Definition bildkvalité
Att förstå hur bildkvalité fungerar gör man genom att förstå termer inom det digitala språket. Det viktigaste är att kunna förstå hur bildstorlek förhåller sig till bildkvalité på en hög nivå.

Förstå pixlar
En pixel är bildpunkt och en digital bild är uppbyggd av små kvadratiska rutor som tillsammans demonstrerar en sammanhängande bild som vi alla kan se på olika medier.
Ju fler pixlar...
desto bättre är bildkvalitén.
Vi rekommenderar att man använder sig av minst 800x800 pixlar för att få bra bildkvalité på sitt motiv.
Vid uppladdning av foton identifierar vårt system automatiskt om ert foto är tillräckligt kvalitativa.

Vi på..
canvasofsweden upplyser er om bildkvalitén är något sämre än vad vi rekommenderar! Läs mer om vår kund-garanti & våra canvastavlor.
Canvas materialet...
är förlåtande emellanåt när man printar på det, så en Instagram & Facebook bild kan var tillräckligt bra att printa med.

Men helst ska man inte välja dom "största" formaten med Instagram & Facebook bilder, men det är ett fall till fall, beroende på hur kvalitativ fotot är.

För din trygghet..
utför vi manuella kvalitets-kontroller på respektive motiv i vår produktion.