Bildbeartning sker, kan ta upp till 60 sekunder

-
25% Rabatt & Gratis frakt
Canvastavlor med valfria mått!
Över 75 000 besökare

Montera din egen canvastavlaCanvas of Swedens canvastavlor sortiment är utbrett och därför är vi enbart specialiserade på canvas. Majoriteten av våra kunder har efterfrågat en video med monteringsanvisningar. Med hjälp av vår monteringsvideo behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning för att kunna montera din canvastavla! I vår steg för steg monteringsanvisning går vi igenom vilka verktyg du behöver – samt alla viktiga moment för att du ska kunna lyckas få ett professionellt resultat på endast 7 minuter.

Canvas of Sweden innehar modern utrustning i form av monteringsmaskin. Eftersom att våra kunder ska göra detta hemma i privat bruk så kommer monteringsanvisningarna på videon inte ske med hjälp av monteringsmaskin – vi visar hur man gör allting för hand med hjälp av några få verktyg!

 

Fördelar med att välja canvas självmontering

Självmontering har många fördelar! Genom att välja självmontering så gör man en ekonomisk besparing som varierar mer än vad man tror beroende på vilket tryckeriföretag som motivet framkallas från och storleken på canvastavlan. Sedan så är det fraktkostnaden som är en annan stor prisfaktor eftersom att en färdigmonterad canvastavla är kostsammare att leverera då paketet är mycket större och tyngre.

Därmed så är det ett mycket bra alternativ att få möjligheten till egen självmontering. Bäst av allt – du kan känna dig stolt över att du själv har monterat ihop din canvastavla! Speciellt när det kommer på tal vid uppvisning av ditt fina verk!

Montera canvastavla själv