Bildbeartning sker, kan ta upp till 60 sekunder

-
25% Rabatt & Gratis frakt
Canvastavlor med valfria mått!
Över 75 000 besökare

Kundomdömen


Läs mer om:
Såååå nöjd!
*****

Kundomdömen:
*
Bättre kan det inte bli! Jag vill tacka för otroligt snygga tryck på mina canvastavlor, samt för support & snabbleverans, precis vad jag förväntade mig. Ett företag som håller allt de lovar!
2017-02-16
Samir
*
5.e gången jag beställer & är hur nöjd som helst!!! Super snabb leverans, riktigt bra kvalitet & toppen service. Canvas of Sweden har aldrig svikit mig. Tack ännu en gång för att ni är bäst!!
2017-02-01
Helena med familj
*
Tre canvastavlor som jag beställt levererades idag. Bra med rabattkampanj men bäst av allt, fri frakt. Kvaliten är riktigt bra & jag är super nöjd. Om du vill handla tryggt till bra priser så rekommenderar jag detta företag!
2017-01-02
Pontus
*
Min canvastavla blev grym! Leveransen gick snabbt och kvalitén var riktigt bra. Dessutom var kontakten med kundservice kanon och allt gick supersmidigt. Nu hänger canvasen snyggt och prydligt i vardagsrummet och jag fick en extra glad flickvän!
2016-12-05
Markus
*
Mitt canvas foto levererades igår. Jag har handlat hos Canvas of Sweden i många år. Alltid bra bemötande, bra priser och toppen kvalitet!
2016-11-01
Alisa
*
Vill tacka för canvastavlan & den snabba leveransen samt bra priser och kvalitet. Kommer att rekommendera Canvas of Sweden till alla mina vänner!
2016-10-03
Jörgen
*
Vi hade en bild vi önskade men Tony på kundtjänst tyckte inte den var optimal. Efter många om o men så hittade vi en som hade bra upplösning för tryck på canvas. Den tålamodighet, ärlig feedback och service vi fick var suverän. Vi är nöjda med canvastavlan. Rekommenderar verkligen detta företag.
2016-09-26
Elin
*
Fick hem min canvastavla med spricka i ramen men supporten tvekade inte en sekund, istället skickades en ny tavla samma dag. Paketet har skadats under transport men jag ge tummen upp för företaget som håller sin policy med 100 % kundnöjdhet! Bra support & super fin canvas. Rekommenderas till alla som vill handla tryggt till bra pris.
2016-09-05
Gunnel
*
Fick hem min canvastavla idag och är sjukt glad! Färgerna är perfekta, ramen är stabil och monteringen är professionellt utförd. Svensk kvalitet är enligt mig det bästa som finns. Fin canvas! Bättre kan det inte bli!
2016-08-02
Hasse
*
Snygga canvastavlor! Snabb leverans och bra kvalitet. Rekommenderas mycket varmt. Tusen tack Canvas of Sweden!
2016-07-09
Nina
*
Beställde tolv canvastavlor till vår klinik, super nöjd! Snabb leverans, bra kvalitet och suverän kundservice. Canvas of Sweden leverera allt de lovar!
2016-06-01
Frank
*
Förväntade mig svensk kvalitet och fick precis vad jag sökte. Att kunna välja egna mått till bra pris är bonus. Fler beställningar på G!
2016-05-05
Joakim
*
Har handlat hos Canvas of Sweden i flera år. Rekommenderas om man vill beställa egna tavlor i bästa kvalitet till bra priser.
2016-04-04
Valentina
*
Otroligt bra service! Fick samtal från support om att mitt foto inte är optimalt för ett stort canvastryck. Jag skickade över tre foton som Tony analyserade samma dag! Leverans inom 48h och dessutom mycket bra resultat. Verkligen professionellt företag som håller vad de lovar - 110% Nöjd kund!
2016-03-09
Salim
*
Wow! Fick mina 2 draktavlor efter bara 22 timmar! Riktigt bra pris och jag är otroligt nöjd! Jag kommer aldrig mer i mitt liv köpa en "vanlig" tavla efter det här när man kan få helt unika tavlor med sina egna foton i bästa kvalitet. Kommer definitivt handla fler framöver hos er!
2016-02-07
Martin
*
Fantastiskt! Transportföretaget skadade ett av paketen men supporten skickade nya samma dag. Riktigt fina canvastavlor i super kvalitet, resultat över min förväntan. De har verkligen kunden i fokus - Rekommenderas varmt!
2016-01-05
Annica
*
Super nöjd! Beställde i tisdags kväll & fick mina 3 tavlor canvas redan i torsdags! Efter att ha gjort en snabb jämförelse måste jag erkänna att ni har hög kvalitet & bra priser på canvas. Ny julbeställning på väg!
2015-12-02
Magnus
*
Kan inte bli bättre! Är otroligt nöjd med resultatet och plus i kanten till Tony för snabb samt trevlig support. Fick mitt paket inom 48h.
2015-09-14
Elias
*
Jag är imponerad av servicen när det blev fel & hur snabbt jag fick en ny. Tryggt & professionellt svenskt företag som verkligen levererar bra resultat!
2015-08-19
Maria
*
Vi är supernöjda med service, leveranshastighet, kundbemötandet och inte minst priset! Allt fungerade väldigt bra. Rekommenderas!
2015-07-07
Ronneby Brunn
*
Vi är riktigt nöjda med vår beställning av canvastavlor hos Canvas of Sweden. Bäst i test med bonus poäng på snabb support, bra priser och hög kvalitet.
2015-05-04
Eps Sweden
*
Vilken fantastiskt service & mycket snabb support! Beställde i Måndags och paketet kom på Onsdagen. Tänk om fler ställen var som ni!
2015-04-15
Johannes
*
Vill tacka för de fantastiska tavlorna jag fått! Snabb service och jag kan inte va annat än nöjd! Så ett superstort tack till erat arbete!
2015-02-03
Moa
*
Ni har gjort ett kanonjobb med tavlan, och vi kommer absolut väljer er även nästa gång. Alla på skolan är överens: Det blev riktigt bra!
2015-01-06
Thoren Business School
*
Ni är bäst! Fick canvastavlan redan efter 3 dagar! Tummen upp för kvaliten & priset!
2014-11-02
Mattias
*
Canvas of Sweden hjälpte oss med att trycka upp våra bilder på fantastiska stora canvastavlor. Riktigt proffsigt och bra pris!
2014-10-01
Stefan
Scandinavian Prohunters AB
*
Bra Kvalitet, Snabb leverans & Hjälpsam support! Ett företag som verkligen håller allt de lovar - Rekommenderas! Tusen Tack!
2014-09-07
Lisa
*
Här har ni ett företag som håller vad de lovar. De ställde upp och hjälpte mig så min present kunde levereras i tid, de tvekade inte en sekund! De ställde upp och fixade det galant. Bra kvalitet och servicen var suverän. Tack för hjälpen!
2014-08-12
Niklas
*
Mina tre canvastavlor kom igår. Super nöjd! Snabb leverans och tack för snabb support David! Inte nog med det men att även kundgaranti och fri frakt ingår hos er var ni självklara valet för mig. Topp betyg på tavlorna & Tusen tack!
2014-07-30
Micke
*
Kan varmt rekommendera Canvas of Sweden, ett mer personligt&proffsigt bemötande blir svårt att hitta! Mkt bra priser, riktigt bra kvalitét, galet snabb leverans! Har beställt mina tavlor här i 2 års tid och kommer tveklöst fortsätta. Tack!
2014-05-06
Helene
*
Vi är väldigt nöjda med resultatet och tavlorna hänger nu uppe och har fått jättepositiva omdömen.
2013-11-24
Kjell
Skövde Kommun
*
Bra kvalitet, bra service och bra pris - kan inget annat än att rekommendera Canvas of Sweden.
2013-11-02
Vendator AB
*
Canvas of Sweden är ett välkänt företag därmed valde vi oss att använda dem när vi skulle få företagstavlor upptryckta. Vi är nöjda med kvalitén och servicen ifrån personalen.
2013-08-20
Cargotec AB
*
Vi tycker att leveransen var jätte snabb och hur bra som helst! Tavlan var mycket finare än vad vi hade förväntat oss, & snabba svar när man skickar mejl! :)
2012-10-25
Systrarna Backström
Kunder:


 
Ert kundomdöme är viktigt för oss!
Maila in det för publicering.
Emaila oss